PETROL, FIRSAT TEPTİ

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta temsilcimiz TPAO Batman Petrolspor evinde Elazığspor’u ağırladı.

PETROL, FIRSAT TEPTİ
Yayınlama: 11.02.2024
A+
A-

Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz güçlü rakibi karşısında 1-1 skorla müsabakadan ayrıldı.

Ligin 19. haftasında Batman Yeni Şehir Stadında oynan müsabaka ile TPAO Batman Petrolspor- Elazığspor karşı karşıya geldi. Liderliğini sürdüren TPAO Batman Petrolspor, play-off potasında bulunan Elazığspor müsabakasının 19. dakikasında Bahattin Köse’nin attığı golle 1-0 geriye düştü.

90+4’te Tunç Murat Behram’ın attığı golle Kımızı- Beyazlı temsilcimiz maçtan 1-1’lik skorla ayrıldı.

MAÇ SONUNDA GERGİN ANLAR

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta temsilcimiz TPAO Batman Petrolspor evinde Elazığspor’u ağırladı.

Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz güçlü rakibi karşısında 1-1 skorla müsabakadan ayrıldı. Maç sonunda ise taraftarlar ile polis arasında gergin anlar yaşandı.

Maç sonunda stat önünde taraftarlarla polis arasında gerginlik yaşandı.  Polis arbedeyi TOMA ve biber gazıyla dağıtmaya çalıştı.

PROTOKOL MAÇTAYDI

Vali Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Petrolspor ile Elazığspor arasında oynanan maçı izledi. Milletvekili Nasıroğlu ile Elazığ Milletvekili Erol Keleş tribünde maçı takip ederek takımlarına destek oldu. İlk yarı bittikten sonra soyunma odasına giden Milletvekili Nasıroğlu ve Vali Ekrem Canalp, futbolcularla tek tek tokalaşıp başarılar diledi. Berabere biten maç sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Nasıroğlu, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu söyledi. Nasıroğlu “Her iki takım en iyi sonucu elde etmek için ter dökerken, tribünde ise taraftarlar tezahüratlarıyla müsabakalara renk kattı.  Her zaman ifade ettiğimiz gibi spor dostluk ve kardeşliktir. Takımımıza olan inancımız da tamdır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.