ÖZPERK, YURT PERSONELLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Yurt Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Yurt Müdürleri ve eğitim personelleriyle bir araya geldi. 

ÖZPERK, YURT PERSONELLERİYLE BİRARAYA GELDİ
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2024 yılının değerlendirmesini yaptı. Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Şube Müdürü Hüseyin Onat, Yurt Müdürleri ve eğitim personellerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2024 yılının verimli ve sorunsuz devam etmesi için herkesin üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmesini istedi.

İl Müdürü Özperk “Bizler bütün birimlerimizle öğrencilerimize, gençlerimize, çocuklarımıza ve Batman halkına hizmet etmek için buradayız. Özelikle il dışında gelip, ilimizde üniversite öğrenimlerini sürdüren öğrencilerimizle özel olarak ilgilenmemiz gerekiyor. Çünkü hepsi bizim misafirimizdir. Yurtlarımızda kalan öğrencilerimize yönelik olarak yapılan sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, eğitsel, mesleki ve bütün alanlardaki eğitim faaliyetlerimize katılımın yüksek olmasını sağlayalım. Amacımız öğrencilerimizin okullarından mezun olduktan sonra, memleketlerine yeni bir şeyler daha öğrenmiş olarak dönmelerini sağlamaktır” diye konuştu.

Özperk ayrıca, kurum olarak sorunların kısa zamanda çözülmesi konusunda da gereken hassasiyetlerin gösterilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.