ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLER GÖSTERİLERİYLE BOL BOL ALKIŞ ALDI

Batman Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmen ve öğrencilerinin ‘Engelliler Haftası’ etkinlikleri kapsamında hazırladıkları program ve mezuniyet töreninde özel öğrenciler katılımcılardan bol bol alkış aldılar.

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLER GÖSTERİLERİYLE BOL BOL ALKIŞ ALDI
Yayınlama: 17.05.2024
A+
A-

Batman Üniversitesi Şehir Kampüsü yerleşkesinde bulunan konferans salonunda gerçekleşen programa Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen, Akın Arı, M. Şirin Temiz, akademisyenler, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Batman Özel Eğitim Meslek Okulu Okul Müdürü Zeki Aslan yaptı. Açılış konuşmasının ardından program sırasıyla okulun alan ve bölümlerinin tanıtım defilesi, ‘Hasretinden Prangalar Eskittim’, ‘Gitme’, ‘Memleket İsterim’ ve ‘Uzaktan Seviyorum Seni’ adlı şiirler öğrenciler tarafından okundu.

Öğrencilerin bol bol alkış aldığı programda ‘Ritim Dans Gösterisi’, Sessiz sinema gösterisi, Kara Sevda adlı Dans Gösterisi, Halk Oyunları gösterisi ve Arbane Müzik dinletisi ile özel öğrencilerimiz sahne aldılar.

Duygu dolu ve güzel anların yaşandığı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası programı öğrencilerin gösterilerinin ardından bu yıl 12. Sınıfı bitirip mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet belgelerini alan özel öğrencilerinin kep fırlatmasının ardından program toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.