ÖĞRETMENLER ODASI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Batman İl Milli Eğitim Yöneticilerini ve Öğretmenlerini bir araya getirerek, eğitimdeki sorunlara çözüm aramak, öğretmenlerin taleplerini değerlendirmek ve iş birliğini geliştirmek amacıyla düzenlenen ‘Öğretmenler Odası Buluşmaları Projesi’ devam ediyor.

ÖĞRETMENLER ODASI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 23.02.2024
A+
A-

Batman Eğitim Akademileri tarafından hayata geçirilen proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya; Beşiri ilçesi Turgut Özal İlkokulu, Beşiri Anadolu Lisesi, Bahçeli İlkokulu ve Kapaklı İlkokulu öğretmenleriyle buluştu.

‘Öğretmenler Odası Buluşmaları Projesi’ kapsamında Öğretmenlerimize 21.YY öğretmenlerinin taşıması gereken becerilerden bahseden Çankaya, öğretmenlerimizin her alanda yetkinleşerek öğrencilerimizi geleceğe taşıyan en önemli etken olduğunu vurguladı. Hemen ardından tüm öğretmenlerin taleplerini, akademik başarının artırılması için gereken önerilerini ve fikirlerini dinleyen Çankaya; öğretmenlerle birlikte somut fikirler geliştirip kısa zamanda raporlarla her okulun kendi çözümlerinin hayata geçirileceğini anlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.