ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Batman’da tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında gerçekleştirilen bayrak töreninde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

 

TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen Bayrak Törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran katıldı.
Bayrak töreni öncesi Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ayrıca tüm şehitler için öğretmen ve öğrenciler tarafından hatim okunacak.

Bayrak töreni öncesi öğrencilere konuşan İl Müdürü Kurtaran “Sevgili Öğrenciler, Pençe Kilit Harekât bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan askerlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak, tüm ülkede olduğu gibi ilimiz genelinde de eğitim ailesi olarak şehitlerimize minnettarlığımızı göstermek amacıyla bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunacağız. Tüm Aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları ali olsun. Ayrıca bugün TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak da 12 Ocak 2024 tarihinde Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerleriniz ve tüm şehitlerimiz için hatim okuyacağız. İnşallah okuyacağınız o hatimleriniz şehitlerimizin ruhuna vasıl olacak” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.