NASIROĞLU “HER ALANDA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATTIK”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

NASIROĞLU “HER ALANDA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATTIK”
Yayınlama: 20.01.2024
Düzenleme: 20.01.2024 21:03
A+
A-

Gazetemiz sahibi Mansur Obut’la telefonda görüşen Ferhat Nasıroğlu, Batman Belediye başkan adayı olarak açıklanan Adil Sebati Ceylan’ın Batman siyasetine yeni bir sayfa, yeni bir renk ve büyük bir heyecan katacağına inandığını söyledi.

Milletvekili Nasıroğlu yaptığı açıklamada “Birçok alanda değişim ve dönüşümü başlatmak durumundaydık, başlattık. Sayın Adil Sebati Ceylan’da bu isimlerden biri. Eğitimli, mütevazi, mert, dürüst, vizyon sahibi, çalışkan ve Batman’a hizmetler noktasında önemli projeleri olan bir kardeşimiz.

Halkımıza hizmet aşkından asla taviz vermeden, hükümetimizin de desteğiyle Batman’a değer katacak projeleri hayata geçireceğine inandığım Sayın Ceylan’a kadirşinas halkımız da destek verecektir. Buna bütün kalbimle inanıyorum” dedi.

“İLÇE VE BELDELER 1 HAFTA İÇİNDE AÇIKLANACAK”

İlçe ve belde belediye başkanlarını da ay sonuna kadar açıklamayı planladıklarını belirten Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Genel merkez yöneticilerimiz hummalı bir şekilde en doğru adayları tespit etmek için gerçekten gece gündüz demeden çalışıyor. İlçe ve belde başkan adaylarımızın bu ay sonuna kadar açıklanacağını tahmin ediyorum. Tabi özellikle ilçe ve beldelerde aday sayısının çokluğu bizleri memnun etti. Genel merkezde karar mercisi olan yetkililerimiz belli kriterleri de gözeterek en doğru isimleri açıklayacaklarından kuşkum yok” dedi.

“ZAFER İNANANLARINDIR”

Seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanacaklarının altını çizen AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “AK Partini başarılı belediyecilik anlayışını Allah’ın izni ve halkımızın takdiriyle Batman’a da getireceğiz. Hükümetimizin desteğiyle Batmanımız her alanda büyüyecek ve gelişecektir.

Seçimden zaferle çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Elbette son sözü halkımız söyleyecek, son kararı seçmen verecektir. Halkımızın kararı ve takdiri başımızın üstündedir. Hep diyorum, yine söylüyorum, zafer inananlarındır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.