NASIROĞLU “GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPARSAK NİCE AZİZ SANCARLAR ÇIKAR”

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte Batman’daki temasları kapsamında Necat Nasıroğlu Külliyesindeki Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen, Biz Büyük Bir Aileyiz Buluşmasına katıldı.

NASIROĞLU “GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPARSAK NİCE AZİZ SANCARLAR ÇIKAR”
Yayınlama: 03.01.2024
A+
A-

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Bu kenti yatırımcı dostu bir şehir haline getireceğiz. Yatırım ve yatırımcı dostu bir şehir olmanın yanında memleketimizi üretim karargahına dönüştürme gayreti içerisinde de olmalıyız. İnşallah, yeni yatırımlarla parmakla gösterilen bir şehir haline geleceğiz. İstihdam odaklı yatırımlarla Batman büyüyecek, Türkiye büyüyecek” diye konuştu.

Programda konuşan Milletvekili Nasıroğlu, üretim dostu ve yatırımcı dostu bir şehir olmamız gerektiğini ve bu noktada kurum müdürleri, STK ve vatandaşlara da önemli görevlerin düştüğünü belirtti.

Nasıroğlu “Girişimcilerin ve işletmelerin üretim ve istihdama yönelik projelerine destek olalım. Bu noktada kurum müdürlerine, idarecilere ve vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor. Bizler Batman’a gelen yatırımcıların sorunlarını çözmeliyiz. Yatırımcının ihtiyaçlarına ve taleplerine öncelik verip sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olursak şehrin ekonomik potansiyelini daha da artırmış oluruz. Hep beraber bu kenti yatırımcı dostu bir şehir yapalım” şeklinde konuştu.

NASIROĞLU “YENİ OSB ALANLARIYLA YATIRIMCININ YOLUNU AÇMALIYIZ”

Yatırımcıların taleplerine yetişebilmek adına Batman’da OSB’lerin sayısını artırmak için girişimlerde bulunduklarını anımsatan Nasıroğlu, müteşebbislere yeni alanların açılmasıyla istihdam sayısının artacağını kaydetti.

Yeni OSB’ler kurma noktasında çalışmalar başlattıklarını ve böylelikle işsizliğe de neşter vuracaklarını anlatan Nasıroğlu “Batman’da gençlerimizin iş bulamama gibi bir derdi olmayacak. Tersine Batman’ı dışarıdan iş gücü ihraç eden bir kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Çocukları ve gençleri önemsediklerini ve onlara yönelik bir dizi projeler hazırladıklarını aktaran Nasıroğlu “Çocuklarımız ve gençlerimiz şehrimizin en büyük gücüdür. Onlara yatırım yaparsak ileride Batman bölgenin parlayan yıldızı olur. Bizler çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Çocuklarımız için fedakarlık yapıp geleceğe emin adımlarla yürümemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Gençlerin, bir toplumun geleceği olduğunu aktaran Nasıroğlu “Her toplum, geleceğini emanet edeceği nesilleri milli ve manevi değerlerine bağlı; imanlı, ihlaslı, donanımlı, bilgili ve akıllı bireyler yetiştirmeyi hedef edinmek zorundadır. Kendine güveni ve inancı olan,  vicdanlı bir nesil yetiştirebilirsek hedeflerimize de ulaşırız. İstikbalden de o derece emin oluruz” dedi.

NASIROĞLU “GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPARSAK NİCE AZİZ SANCARLAR ÇIKAR”

Gelecekte Batman’ın çok farklı yerlere geleceğine inandığının altını çizen Nasıroğlu, Batman’ın gelecek 30 yılı ve ilerisi için planlamalar yaptıklarını anlattı.

Nasıroğlu “Teknoloji ve yazılım ülkemizde ve dünyada vazgeçilmez bir güç haline geldi. Bundan dolayı gençlerimizi teknolojiyle, dijital ve mobil dünyayla buluşturmayı hedefliyoruz. Sadece teknolojiyi kullanan bir gençlik değil, teknolojiyi icat eden yazılım ve kodlama yapabilen bir gençlik olmalı. Biz gençlerimize yatırım yaptıkça bu ülkeden daha nice Aziz Sancarlar, çıkar. İlkokul, ortaokul ve liseden itibaren öğrencilerimizi teknoloji ve yazılım alanında yetişmeleri için adımlar atıyoruz. Bilim ve teknolojiye yön veren nesilleri yetiştirmek adına Batman’da bilim ve teknoloji sınıfları kurduk. Bu çerçevede bir de Batman’a bir Bilim Merkezi inşa ediyoruz. Teknolojiyi sadece tüketen değil, yerli ve milli eserlerle yarınlara ışık olacak nesillerin temelini hep birlikte oluşturacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.