“MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Batman Emek ve Demokrasi Platformu, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Atatürk Parkı’nda bir basın açıklaması düzenledi.

“MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”
Yayınlama: 06.02.2024
A+
A-

Batman Emek ve Demokrasi Platformu tarafından gerçekleştirilen açıklamaya TJA, Barış Anneleri Meclisi, DEM Parti Belediye Eş Başkan adayları Gülistan Sönük ve Mehdi Öztüzün, ÖHD, Batman Borusu, DEM Parti, DBP, HDP İl Örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Batman Emek ve Demokrasi Platformundan yapılan açıklamada “Buradan depremzedeler başta olmak üzere tüm halkımıza sesleniyoruz. Depremlerin, sellerin, doğa olaylarının binlercemizi yaşamdan koparan birer felakete dönüştürüldüğü, bizim payımıza her seferinde acıların, yıkımların düştüğü, ekmeğimizin her geçen gün küçüldüğü, haklarımızın, özgürlüklerimizin ortadan kaldırıldığı bu bozuk düzen bizim düzenimiz değildir.

İnsana, emeğe, doğaya düşman bu bozuk düzene, köhne sisteme karşı emek ve demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Depremzede kardeşlerimizle 6 Şubat depreminin ilk gününden itibaren başlattığımız dayanışmamızı büyütmeye, acılarımızı paylaşmaya, yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz. Hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımızı özlemle anıyor, yakınlarını kaybedenlere bir kez daha başsağlığı diliyoruz” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.