“MESLEK LİSELERİ HAYATA DOKUNUYOR”

Kozluk Kaymakamlığı koordinesinde  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerince yürütülen ‘meslek liseleri aileler ile buluşuyor’ projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatarak hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

“MESLEK LİSELERİ HAYATA DOKUNUYOR”
Yayınlama: 11.03.2024
A+
A-

Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin; Elektrik Elektronik Teknolojisi, Tarım Teknolojisi,  Mobilya ve İç Mekan Tasarım, Güzellik Hizmetleri alanlarında öğrenim gören öğrenciler, İhtiyaç sahibi aileler ile ilgili kurumlarca iletişime geçerek Tarım, elektrik-elektronik, mobilya ve saç-güzellik hizmetleri alanlarında ailelerin ve kurumların ihtiyaçlarını gideriyor.

Projenin sadece maddi anlamda bir destekten ibaret olmadığını belirten Kaymakam Güngör “Dezavantajlı ailelerimizi mutlu edecek maddi ve manevi dokunuşlarla, hem ihtiyaç sahibi ailelerle öğrencilerimiz bir araya geliyor hem de yerel imkanlarla sosyal sorumluluk projesi yapılmış oluyor. Sosyal sorumluluk projesinde  güzel ve anlamlı çalışmalarından dolayı Milli eğitim müdürlüğümüze, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.