MERKEZ İLÇE 2. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Deva Partisi’nin Batman’da teşkilatlanma çalışmaları hızla devam ediyor.

MERKEZ İLÇE 2. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen Deva Partisi’nin Batman Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi’nde Merkez İlçe Başkanlığına Kadafi Baktaş seçildi.

Yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden Deva Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz “İlçe teşkilatlarını güçlendirip, çalışmalara ağırlık vereceklerini söyleyerek önceki dönemlerde emekleri olan Arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Yeni seçilen Arkadaşlara Görevlerinden Başarılar diliyorum. Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Kadafi Baktaş ve ekibini tebrik ediyor, ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Olağan kongrede Deva Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığına seçilen ve daha önce merkez ilçe Teşkilat başkanlığı görevinde bulunan Kadafi Baktaş ise “Deva Partisi’nin yenilikçi bir demokrasi anlayışı ile hareket edecek. Deva Partisi’nin kurulduğu günden itibaren içinden olan birisi olarak Batman için elimden geleni yapmaya hazırım En iyisini hak eden Batman’ımız için var gücümüz ile çalışacağız. Merkez ilçemiz için yapılan kongrenin Batman için hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Yönetim: Mehmet Salih Kavak Doğan Eray Kaya, Aysun Özek,

İsa Çiray, Mehmet Siyah, Adil Kaya

Selman Ülgey, Orhan Yılmaz,

Deniz Tekeş, Mehmet Zeki İdem,

Orhan Tekin, Mehmet Şirin Avşar,

Nuri Başarır, Emin Doğan, İsa çetin

Engin Demirhan, Hicran Aksakal

Ümit Rüzgar, Fikri Aydın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.