MALABADİ’YE DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Batman’da gelişmekte olan ‘Bilek Güreşi’ spor dalına Malabadi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, müsabakalar için masa desteğinde bulundu.

MALABADİ’YE DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Yayınlama: 25.12.2023
Düzenleme: 25.12.2023 23:30
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat ve Spor uzmanları, Malabadi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Atmalar’ı ziyaret ettiler. Teşekkür amaçlı gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Okul Müdürü Atmalar, her zaman sporun hizmetinde olduklarını söyledi.

Bilek Güreşi yarışmalarına bu yıl onlarca okul ve yüzlerce sporcunun katılım sağladığını belirten Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat; “Malabadi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Batman için büyük bir nimettir. İlimizde yapacağımız il, grup ve Türkiye finallerinin yapılacağı müsabaka masalarında bize yardımcı oldular. Kurum olarak sportif, kültürel, sanatsal ve mesleki olarak destekte bulunan herkesin yanındayız. Sayın Müdürümüz Osman Atmalar’ın duyarlılığı bizleri son derece mutlu etti. Bilek Güreşi branşını Batman’da hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.