KAYMAKAM METE, MUHTARLARI AĞIRLADI

Sason Kaymakamı Murat Mete, görevi devralan bazı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

KAYMAKAM METE, MUHTARLARI AĞIRLADI
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Sason Kaymakamı Murat Mete, Kaymakamlık toplantı salonunda görevi devralan 20 köy ve mahalle muhtarı ile tanışma ve durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sason Kaymakamı Murat Mete, katılım sağlayan Ziyaret köyü, İncesu köyü, Yolüstü köyü, Ekinlik köyü, Yürekli köyü, Kilis köyü, Çayırlı köyü, Kınalı köyü, Kavaklı köyü, Cevizli köyü, Karameşe köyü, Köprübaşı Köyü, Umurlu köyü, Kilimli köyü, Yuvalar köyü, Derince köyü, Beşevler mahallesi, Yeşilevler mahallesi, Tekevler mahallesi muhtarları ile tanışarak sorumlu oldukları köy ve mahalleler ile ilgili sohbet etti.

Kaymakam Mete, toplantıda yaptığı konuşma da “halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek, çözüm üretmek en önemli husustur. Muhtar köyde, mahallede önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkında temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır” dedi.

Kaymakam Mete, tüm muhtarların kurum müdürleri ile sürekli irtibat halinde olmaları gerektiğini belirtti.

Toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının yapmış olduğu ilk tespitler de değerlendirilerek toplantı sonlandırıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.