KAYMAKAM İMRAK’TAN EVLERE ZİYARET

Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, hane ziyaretleri kapsamında, Dicle Mahallesi ve Kültür Mahallesi’nde ikamet eden yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını yerinde inceledi.

KAYMAKAM İMRAK’TAN EVLERE ZİYARET
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

Vatandaşların ile bir süre sohbet ederek, dile getirdiği sorunları ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine vatandaşların ihtiyaçlarının temini hususunda talimat verdi.

Ayrıca Kaymakam İmrak, ihtiyacı doğrultusunda temin edilen tekerlekli sandalyeyi Dicle Mahallesinde İkamet eden Hasine Turgay’a teslim etti.

Kaymakam İmrak vatandaşlara Devlet olarak her zaman yanlarında olduğunu ve imkanlar dahilinde elinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti ve “Ailelerimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür edip, sağlıklı ömürler dileyerek” ailelere hediyeler verdi.
Ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Aydağ, Turgay ve Gizmen aileleri Kaymakam İmrak’a teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.