KAYAPINAR AK PARTİ İÇİN EL ELE

AK Parti MKYK Üyesi Av. Murat Çiçek, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Gercüş’ün Kayapınar Beldesindeydi.

KAYAPINAR AK PARTİ İÇİN EL ELE
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

Geçmiş dönem belediye başkanı İsmail Koruyan ve Kayapınarlı önemli ailelerin AK Partiye katılımlarının gerçekleştiği toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti MKYK Üyesi Av. Murat Çiçek “Kayapınar’ın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini hepimiz biliyoruz. Partimizin geçmişten bugüne bütün belediye başkanlarının Kayapınar’a kazandırdığı hizmetler ortadadır. Ancak daha yapacak çok işimiz var. Bu sebeple tüm ülkemizi Türkiye Yüzyılına hazırladığımız gibi Kayapınar’ımızı da bu vizyon çerçevesinde kalkındırmak ve kalan bütün sorunlarını çözmek için Türkiye Yüzyılına hazırlamak istiyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında geçmiş teşkilat başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın da bugünkü desteği, birlik ve beraberliğimiz, bizler için çok kıymetlidir. Bu birlik ve beraberliği seçim zaferiyle taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Kayapınar ziyaretinin ardından AK Parti Hasankeyf seçim lokalini de ziyaret eden Çiçek, Hasankeyf teşkilat mensupları ile seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.