KAYA “TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE BU MAÇI ALACAĞIZ”

TFF 3. Lig 2. Grupta, Pazar günü kendi evimizde Eynesil Belediyespor ile oynanacak maç öncesi açıklamada bulunan Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, tüm taraftarları maça davet etti.

KAYA “TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE BU MAÇI ALACAĞIZ”
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

Petrolspor Basın Sözcüsü Kaya, Pazar günü saat 15.00’da Batman Şehir Stadyumunda oynanacak olan Eynesil Belediyespor müsabakası için taraftarları maça davet etti.

Basın Sözcüsü Cemal Kaya, maçın önemine değinerek “Birlik ve beraberlikle Petrolsporumuzu güzel yerlere getirmenin inancıyla devam ettiğimiz bu yolda takımımıza her zaman yanında olan ve desteğini sürekli hissettiğimiz taraftarımızın Pazar günü stadı doldurarak takımımıza 90 dakikada destek vereceğine inanıyorum. Lider olduğumuz ve kalan tüm maçların final niteliğinde olduğunun farkındayız. Şampiyonluk yolunda konsantrasyonu bozacak herhangi bir gelişmeye mahal vermeden sadece Petrolspor’a odaklanmalıyız. Geçmiş maçları unutup, önümüze bakıp, destek olma zamanı. Şehrimizin markası Petrolsporumuzu en iyi yerlere getirmek için sadece 4 maç kaldı” dedi.

“EN ÖNEMLİ GÜÇ: 12. ADAM”

Tüm taraftarları maça davet eden Petrolspor Basın Sözcüsü Kaya “Bu hafta kendi evimizde Eynesil Belediyespor’u konuk edeceğiz. Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Özellikle kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmalarda taraftar desteği oldukça önemli. Biz bu maça konsantre olduk ve mutlak galibiyet hedefliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.