İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

TPAO Batman Petrolspor, yeni transferleri için imza töreni düzenledi.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

 

Profesyonel Futbol Takımımızın kadrosuna dahil olan yeni transferler Uğurcan Bekçi, Ergün Nazlı, Yakup Alkan için Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve As Başkan Mert Nasıroğlu’nun katıldığı toplu imza töreni Antalya Belek kampında gerçekleştirildi.
KANATLAR BEKÇİ’YE EMANET

TPAO Batman Petrolspor, sol ve sağ kanat mevkilerinde görev yapan 25 yaşındaki genç futbolcu Uğurcan Bekçi ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kulüp yönetimi “Bekçi’ye ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-beyazlı formamızla başarılar diliyoruz” dedi.

ORTA SAHAYA GENÇ ERGÜN

TPAO Batman Petrolspor, orta saha ve ön libero mevkilerinde görev yapan 23 yaşındaki genç futbolcu Ergün Nazlı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kulüp yönetimi “Ergün’e ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-beyazlı formamızla başarılar diliyoruz” dedi.

TECRÜBELİ GOLCÜ ALKAN

TPAO Batman Petrolspor, santrafor oynayan 31 yaşındaki futbolcu Yakup Alkan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kulüp yönetimi son olarak Alkan’a ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-beyazlı formamızla başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.