“İLUH MAHALLESİNİ HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ”

Batman’ın ilk mahallesi olma özelliği taşıyan İluh Mahallesine muhtar adayı olan Sait Yılmaz, İluh Mahallesinin hak ettiği hizmete kavuşması için durmadan çalışacağını söyledi.

“İLUH MAHALLESİNİ HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ”
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

Yerel seçimlere sayılı günler kala muhtar adayları da netleşeme başladı. Batman’ın ilk mahallesi olan İluh Mahallesi de dikkat çeken mahalleler arasında yer alıyor.

50 yıldır İluh Mahallesinde ikamet eden ve mahallenin bütün sorun ve sıkıntılarını bilen Sait Yılmaz, muhtarlık için adaylığını açıkladı.

‘İluh’a hizmet için sözüm var’ sloganı ile seçim çalışmalarına başlayan Yılmaz, İluh Mahallesinin kronikleşen sorunlarını çözmek için aday olmaya karar verdiğini açıkladı.

Projelerini de anlatan Yılmaz “Başta mahallemizin en büyük sorunu olan Sağlık Ocağı sorununu çözecek ve mahallemize bir sağlık ocağı kazandırmaya çalışacağız, Mahallemizde okul olmadığı için gerekli girişimlerde bulunacak ve mahallemize okul yapılması için çalışacağız. Afetlerde yaşanan altyapı sorunlarının bir daha yaşanmaması için kalıcı alt yapı çalışmalarının yapılmasını sağlayacağız. Mahallemizin en büyük eksiklerinden olan çocuk parkı ve spor alanlarının yapılması için gerekli girişimleri ivedilikle yapacağız. Tüm mahallenin doğalgaza kavuşması için yetkili kurumları harekete geçireceğiz” dedi.

Bütün mesaisini mahallenin sorunlarını çözmek için harcayacağını anlatan Yılmaz “Her daim halkımızın içinde olacak ve halkımızın bütün taleplerini dinleyeceğiz. Sorunların çözümü için özellikle yetkili kurumlara hizmet noktasında ısrarcı olacağız” diye konuştu.

Batman’ın her mahallesinin değerli olduğunu ancak Batman’ın ilk mahallesi olması nedeniyle İluh Mahallesi’nin Batman’da örnek mahalle olması için gayret edeceğini aktaran Yılmaz “Halkımız bize destek verdiği takdirde mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizi en güzel hizmetlerle buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.