HİZMETLER DENETLENDİ

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, birim ziyaretleri kapsamında Belediye Evlendirme Memurluğu, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

HİZMETLER DENETLENDİ
Yayınlama: 12.05.2024
A+
A-

Ziyaretler esnasında Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük’e Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Belediye Evlendirme Memurluğunu ziyaret eden Eş Başkan Sönük, nikah işlemleri için gelen gelin ve damat adaylarıyla sohbet ederek belediyeyle ilgili görüşlerini aldı. Daha sonra Belediye mezarlıklar Müdürlüğüne geçen Eş Başkan Sönük, vatandaşlara sağlanan cenaze defin ve ulaşım hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Birim ziyaretlerinin kapsamında Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret eden Eş Başkanı Sönük, sokak hayvanlarına yönelik belediye tarafından sağlanan hizmetler ve uygulanan tedaviler hakkında birim müdürü ve veteriner hekimler tarafından bilgilendirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Aydın Yıldırım dedi ki:

    Yeni seçilen erkek eşbaşkan Ferah solmaz nerede? Yoksa formaliteden mi seçildi ve rant rahat çevrilsin diye geri plana mi atıldı. Ayıptır Jin Jiyan azadi diye diye Erkeği 2. 3. Plana atmak doğru değil