“HIZIMIZI VE HASTALARA ULAŞIM ŞEKLİMİZİ SÜREKLİ ARTTIRIYORUZ”

Batman’da İl Sağlık Müdürlüğüne 7 ambulans ve 2 UMKE araç törenle hizmete alındı.

“HIZIMIZI VE HASTALARA ULAŞIM ŞEKLİMİZİ SÜREKLİ ARTTIRIYORUZ”
Yayınlama: 19.02.2024
A+
A-

Araç teslim törenine Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve kamu kurum müdürleri ile sağlık ekipleri katıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından tam donanımlı ambulans ve UMKE araçlarının Valilik bahçesinde teslim edildiği törende konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, geçmişte sağlık sisteminin kötü olduğunu söyledi.

Milletvekili Nasıroğlu “Sağlık alanındaki verilere bugün baktığımız da nereden nereye geldiğimizi de görmüş oluyoruz. Eskiden bir hastayı evinden alıp hastaneye ulaştırmak siyasetçi için kıymetli bir durumdu ve vatandaş bunu övünerek anlatırdı. Bakınız hastalara ulaşım şekli ve hızı ülkelerin gelişmişliğini de gösteriyor. Bugün elhamdülillah biz kalitemizi, hızımızı ve hastalara ulaşım şeklimizi sürekli artırıyoruz” şeklinde konuştu.

Batman’da 56 bin 400 hastaya sağlık ekiplerince ulaşılıp acil servise yetiştirildiğini anımsatan Milletvekili Nasıroğlu, bu durumun son derece kıymetli olduğunu vurguladı.

Günümüz de hastaların siyasetçilere ulaşmasına gerek kalmadan hastaneye ulaştırıldığını ifade eden Milletvekili Nasıroğlu, dünyada sağlıkta rol model olduklarını anlattı.

Köylerdeki acil hastalara yönelik ambulans helikopterlerin yanı sıra ambulans uçakları devreye soktuklarını belirten Milletvekili Nasıroğlu, yurt dışında hasta, yaralı vatandaşları da ülkeye getirerek tedavi olmalarını sağladıklarını aktardı.

Milletvekili Nasıroğlu “Bu örnekler nereden nereye geldiğimizin bariz örneğidir. Diyoruz ki Batman kendi klasmanında en hızlı ve en dinamik şehir olsun. Bizler de vatandaşlarımızın isteklerini en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Hemşehrilerimiz en güzel hizmete layık. Biz yöneticiler de vatandaşlarımıza layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.