HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

TFF 3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden TPAO Batman Petrolspor, Elazığspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 06.02.2024
A+
A-

Olaylı maçta Silifke Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Batman Petrolspor, bir maç eksiğine rağmen 37 puanla liderliğini sürdürüyor. TPAO Petrolspor’un iki puan kaybettiği haftada Karşıyakaspor evinde Pazarspor’u rahat geçerken, Elazığspor ise konuk ettiği güçlü rakibi Turgutluspor’u 2-1 devirerek

Temsilcimiz Pazar günü evinde Elazığspor’u konuk edecek. Kritik maç öncesi TPAO tesisleri ve Şehir Stadında ara vermeden çalışmalara başlayan Petrolspor, Elazığ maçına kilitlendi.

KRİTİK MAÇTA ÜÇ EKSİK

TPAO Batman Petrolspor, Silifke Belediyespor deplasmanından hakemin kötü yönetimine rağmen 1 puan çıkarsa da üç önemli futbolcusunu kaybetti. Maçın henüz başında Gökhan Meral sakatlanarak oyundan çıkarken, kart sınırındaki kaptan Akın Akman ve Oktay Gürdal gördükleri kartlarla cezalı duruma düştü.

ELAZIĞ TARAFTARI MAÇA ALINMAYACAK!

Pazar günü sahasında Elazığspor’u konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılar, zirveyi yakından ilgilendiren müsabakaya üç önemli futbolcudan yoksun çıkacak.

TPAO Batman Petrolspor’un evinde oynanacak karşılaşma için Batman İl Spor Güvenlik Kurulu önemli bir karar aldı. Yapılan açıklamada “Batman’da oynanacak olan Batman Petrolspor – Elazığspor karşılaşmasına Elazığspor’lu taraftarlar alınmayacak” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.