“HALKIMIZIN SEVGİSİ YOLLARA TAŞTI”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Genel Başkan Ali Babacan’ın ziyaretine ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.

“HALKIMIZIN SEVGİSİ YOLLARA TAŞTI”
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz “Batman’a gelen Genel Başkanımız Ali Babacan’ı karşılama törenine katılan, sokak ve caddelerdeki ilgi alaka için tüm Batmanlı hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

Batmanlıların Genel Başkanımız Ali Babacan’a olan destek ve sevgilerinin takdire şayan olduğunu belirten İl Başkanı Yılmaz, halkın gönlüne taht kurmuş genel başkanımızı ağırlamaktan memnuniyeti duyduğunu söyledi.

Yılmaz “Değerli hemşerilerimiz deki bu coşku ve heyecan hiç bir engelin DEVA’yı yolundan edemeyeceğini gösteriyor. Halkımızın sevgisi yollara taştı. Bu manzara birlik ve beraberliğimizin kanıtıdır. İnşallah 31 Martta hemşerilerimizle el ele verip demokrasi sevincini kutlayacağız. Genel başkanımızı karşılayan Batmanlı hemşerilerime ve toplumu bilgilendirme görevini üstlenen basın mensubu arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ayrıca Başkan Yılmaz mesajının devamında “Türk’ü, Kürd’ü, Laz’ı, Çerkez’i millet olarak hep birlikte kazandığımız Bu toprakları vatan yapan. Çanakkale Zaferi’mizin 109. Yılında bütün Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.