GÜZEL SANATLAR’DA SENE SONU KONSERİ YAPILDI

TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen sene sonu konseri yoğun ilgi ve büyük beğeni topladı.

GÜZEL SANATLAR’DA SENE SONU KONSERİ YAPILDI
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleşen sene sonu konserine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kültür ve Turizm İl Müdürü M. İhsan Aslanlı, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mustafa Arslan, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Konser, üç bölüm halinde gerçekleştirildi. İlk bölümde, Şef Sidar Tokuş yönetiminde öğrenciler piyano ve şan performanslarını sergilediler. Performanslar, izleyicilerden tam not aldı ve büyük alkış topladı.

İkinci bölümde ise, Şef Leyla Güzelgül yönetimindeki öğretmen ve öğrenci orkestrası, muhteşem bir müzik resitali sundu. Katılımcılar, orkestra tarafından icra edilen eserlerle adeta büyülendi.

Konserin son bölümünde, Şef Demet Kaya Arslan yönetimindeki çok sesli koro sahne aldı. Türkü ve şarkılarla dolu bu bölümde, koro performansları izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Türk müziğinin en güzel örneklerini seslendiren koro, dinleyicilerden tam not aldı ve alkış yağmuruna tutuldu.

Etkinlik sonunda sahneye çıkan tüm öğrenciler, performanslarıyla katılımcılara unutulmaz bir zaman dilimi yaşattılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.