GENÇLİKTEN KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezinde kan bağışı organizasyonu yaptı.

GENÇLİKTEN KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ
Yayınlama: 28.12.2023
A+
A-

19 Mayıs Mahallesinde bulunan Batman Gençlik Merkezinde kan bağışı yapan Gençlik ve Spor çalışanlarına, Kızılay’a desteklerinin süreceğini ifade ettiler.

KAN BAĞIŞI 5 SAAT SÜRDÜ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in liderliğinde yapılan kan bağışı organizasyonu 10.00’da başlayıp 15.00’a kadar devam etti. Personellerine kan bağışının önemine ve gerekliliğine dikkat çeken İl Müdürü Özperk “Kan bağışını birer insani görev olarak görmeliyiz. Mümkün oldukça en az 6 ayda bir büyük bütün personellerimizin düzenli kan bağışı vermeleri için teşvik ediyoruz. Bizim için 10 dakikamızı alan kan bağışı, en az 3 insana hayat oluyor. İnsanlar bu bilinçle kan bağışının önemini bilmeli ve çevresinin de duyarlı olmasını sağlamalıdır.

Belirle periyotlarda kurum olarak kan bağışı desteğinde bulunuyoruz. Ancak Kızılay yetkililerinden aldığımız bilgilere göre bunun yeterli olmadığı ve daha fazla kan ihtiyacının olduğunu öğreniyoruz. Hepimiz bir gün kan bağışına muhtaç olabiliriz. Onun için kan ihtiyacı olan bütün hastalara şifa olmasını temenni ediyoruz. Kan bağışı desteğinde bulunan bütün personellerimize de ayrıca duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.