“GENÇLERİMİZDEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK”

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

“GENÇLERİMİZDEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK”
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-

19 Mayıs 1919, özgürlük ve bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri parçalama konusundaki kararlığımızın simgesi olmuş bir tarihtir, bayramınız kutlu olsun diyen Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Sizlerin vekili olarak en doğru yatırımın insana ve gençlere yapılan yatırım olarak görüyor ve Batman’daki  faaliyetlerimizi bu doğrultuda  sürdürüyoruz. Batman’ı  emanet edeceğimiz gençlerimizin kendilerini her alanda en iyi şekilde geliştirmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.   Sadece bugünü değil, gençlerimizin yarınını da düşünüyoruz. Batman’da gençlerin bilim ve teknoloji kültürü ile buluşturacak ve onların bu alanda yeni çalışmalar yapmasını sağlayacak adımlar atıyoruz. Çünkü gençlerimiz bizim en değerli varlıklarımız, bugünün ve yarının teminatıdır. Gençlerimizden, öğrencilerimizden beklentimiz büyük” dedi.

Geleceğin Türkiye’sini inşa ederken, gençlerle beraber yürüdüklerini bildiren Milletvekili Nasıroğlu,  “Batman’da Milli Eğitim Müdürlüğü, özel okullarımız ve üniversitemizle el ele vererek imkanları seferber edip, gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarının gayreti içindeyiz. Elimizden geldiğince siz kıymetli evlatlarımızı güçlü ve büyük Türkiye’ye hazırlamak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.