GENÇ MÜSAD TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ SEÇİLDİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç Müsiad) Batman Şube Başkanı Metin Akyel ve yönetimi 52. Genel İdare Kurulu GİK toplantısına katıldı.

GENÇ MÜSAD TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ SEÇİLDİ
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-

Genç MÜSİAD’ın Türkiye genelindeki şubelerinin geniş katılımıyla organize ettiği 52. Genel İdare Kurulu (GİK) Gaziantep Şubesinin ev sahipliğinde, 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Programa yönetim kurulu ile birlikte katılım sağlayan Batman Şube Başkanı Metin Akyel koordinesindeki şube yapılan değerlendirmeler sonucu en çok faaliyette bulunan şubeler arasında dereceyle seçilip ödüle layık görüldü.

“BİZ BU ŞEHRİ KADERİNE TERK ETMEYECEĞİZ”

Protokol konuşmaları ve Gala yemeği ile başlayan programda söz alan Akyel “Yaptığımız çalışmaların genel merkez tarafından ödüle layık görülmesi Batman için sevindirici bir haber ve geçmişte kaderine terk edilen bu şehir için en büyük sloganımız olan biz bu şehri kaderine terk etmeyeceğiz, mottomuzla her gün yeni bir fikirle uyanan gençler için çalışmaya devam edeceğiz. Aynı heves ve azimle gece gündüz demeden Batman’ın gençliğinin yollarına ışık tutup adeta hantallaşmış fikirlerin yeniden ışıldaması adına Genç Müsiad olarak öncülük etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.