HEM EĞLENİP, HEM ÖĞRENDİLER

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak sosyal projelerini aktif bir şekilde sürdüren, Petrolkent Gençlik merkezi, Batman İlkokulunda anlamlı bir etkinliğe imza attı.  

HEM EĞLENİP, HEM ÖĞRENDİLER
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

Batman İlkokulunun anasınıfı ve ilkokul öğrencileri hem eğlenip, hem de birçok şey öğrendiler.

Petrolkent Gençlik Merkezinin Gençlik Liderleri ile gönüllü gençleri minik öğrencilerle okçuluk, dart, halat çekme, çuval yarışı, yüz boyama, matrak ve interaktif oyunlar oynadılar. Yine öğrencilere Dene – Yap tanıtımı ve deneyler yaptırıldı. Öğrenciler gün boyunca müzik eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendiler.

OKUL MÜDÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ 

Batman Petrolkent Gençlik Merkezinin öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattırdığını belirten Okul Müdürü Ömer Faruk Zengin, emeği ve katkısı geçenlere teşekkür etti. Okul Müdürü Zengin “Öğrencilerimiz için farklı bir deneyim oldu. Belirli zaman dilimlerinde bu tür faydalı ve eğitici etkinliklerin devamının gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bütün öğrencilerimiz kadar, öğretmenlerimiz ve velilerde son derece mutlu oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sayın İbrahim Rüzgâr’a, Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş’a, Gençlik Liderlerimize, gönüllü gençlerimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.