BİR KALP BİN UMUT, GÜÇLÜ KADINLARIN YANINDA

Dünyanın dört bir yanında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü olarak kutlanır iken Batman’da Bir Kalp Bin Umut gönüllüleri Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatmakta olan kadınlara yönelik yaptıkları çalışma ile göz doldurdular.

BİR KALP BİN UMUT, GÜÇLÜ KADINLARIN YANINDA
Yayınlama: 09.03.2024
A+
A-

Kadın haklarını, insan haklarından ayrı tutmak mümkün değildir, amaç kadınların ayrıcalıklı haklara sahip olması değil, şiddetin önüne geçilmesi, kadının ezilmesinin, onlara kötü davranılmasının önlenmesidir diyen Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkan Yardımcısı Ceylan Günaydın “Daha uygar ve sağlıklı bir toplum için, kadınlara her zaman ihtiyaç vardır. Kadınlara verilmiş bu güne sadece senenin bir günü olarak bakmamalı, bu değeri kadınlara karşı her zaman taşımalıyız. Kadınların tarih boyunca yaşadıkları zorlukları hatırlamak ve gelecekte daha adil bir dünya için birlikte çalışma çağrısı yapmak için önemli bir gün. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınların yanındayız ve onların hak ettikleri değeri alması için mücadeleye devam ediyoruz.

Batman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları bölümündeki hastalarımızı Başhemşire Hatice Gerekan öncülüğünde ziyaret ederek, kitap ve karanfil hediye ettik. Tüm kadınların kadınlar gününü kutluyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.