ELAZIĞ’DA MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK!

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi.

ELAZIĞ’DA MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK!
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. AFAD’dan yapılan açıklamada 1 işçinin kurtarıldığı ifade edilirken, toprak altında olan 2 kişinin kurtarılması için çalışmaların devam ettiği aktarıldı.

Erzincan’da altın madeninde yaşanan facianın ardından bir kötü haber de Elazığ‘dan geldi. Maden ocağında meydana gelen göçükte 3 işçinin toprak altında kaldığı ifade edilirken, bölgeye AFAD ve UMKE dahil çok sayıda ekibin sevk edildiği öğrenildi. AFAD işçilerden 1’inin kurtarıldığını belirtirken toprak altında olan 2 işçinin kurtarılması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

AFAD: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

Maden ocağında yaşanan göçükle ilgili bir açıklama da AFAD’dan geldi. Kurumun resmi X hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Alacakaya bölgesinde bir maden ocağında göçük meydan gelmiş olup ilk belirlemelere göre 3 maden işçisi göçük altında kalmıştır. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda 1 maden işçisi kurtarılmış; 2 vatandaşımızın arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Gelişmeleri takip ediyoruz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.