EKMEN’DEN DESTEK ZİYARETLERİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Sayın Mehmet Emin Ekmen, Memur-Sen-Eğitim Bir Sen ve İlim Yayma Cemiyeti Batman şubelerini ziyaret etti.

EKMEN’DEN DESTEK ZİYARETLERİ
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

Seçim çalışmaları için bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kaddafi Baktaş, Batman Belediye Başkan Adayı Erdi Işık ve parti heyeti ile birlikte Memur-Sen-Eğitim Bir Sen ve İlim Yayma Cemiyeti Batman şubelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Ekmen, ziyaretler kapsamında Memur-Sen-Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Şehmus Önlü ve İlim Yayma Batman Şube Başkanı Muhammed Şah Yiğit’le sohbet etti, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Milletvekili Ekmen, STK’ların toplumda önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Milletvekili Ekmen “Bizler gerek insani gerekse kamu düzeni için her zaman çaba sarf eden bir partiyiz. Sorun ve beklentileri karşılamak için sahada ter akıtan bir partiyiz. Bu amaçla durmadan yorulmadan halkımıza elimizden geldiğince hizmet edeceğiz. STK’larında toplumda önemli rol aldığını gayet iyi biliyoruz. Şube Başkanlarımızla istişarelerde bulunduk. Beklentileri karşılamak için DEVA Partisi olarak her zaman elimizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız. Belediye Başkan Adayımız Erdi kardeşimiz ve parti heyetimiz burada, halkımızın desteğiyle kazandığımızda STK’larla ortak çalışmalar yürüteceğiz. İnanıyorum ki STK’larla önemli çalışmalara imza atacağız” dedi.

Önlü ve Yiğit, Milletvekili Ekmen’e ve parti heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.