ECZACI MANSUR ONUK, KOZLUK DEM PARTİ’DEN ADAY OLDU

Demokrat, yardımsever ve adaletli yönleriyle Kozluk ilçe halkının kalbinde taht kuran Mansur Onuk, aday gösterilmesi halinde ilçenin çehresini değiştireceğine inanılıyor.

ECZACI MANSUR ONUK, KOZLUK DEM PARTİ’DEN ADAY OLDU
Yayınlama: 27.12.2023
A+
A-

DEM Parti yönetimi halkın vereceği karar doğrultusunda hareket edeceği ve Belediye Başkan adayını açıklayacağı öğrenildi. Kozluk ilçesinin bütün sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözümü konusunda da elinden geleni yapacaklarını belirten DEM Parti Kozluk Belediye Başkan aday adayı eczacı Mansur Onuk, halka hizmet etme konusunda söz verdiğini söyledi.

MANSUR ONUK “KOZLUK, BÜTÜN HİZMETLERDEN YOKSUN BIRAKILDI”

DEM Kozluk Belediye Başkan aday adayı Onuk; “Yıllardır ilçemiz onlarca hizmetlerden yoksun bırakılmış. İşsizlik başta olmak üzere, adalet, demokrasi, sportif, kültürel, sanatsal, mesleki, turizm, doğa, yatırım ve birçok alanlardaki hizmetlerden halkımız mahrum kalmış. Amacımız ilçemizi hak ettiği konuma getirmektir.

Bütün bunları halkımızla birlikte ancak DEM Parti’de de olabileceğini de çok iyi biliyoruz. Onun için halkımıza en iyi hizmetleri sunmak için hep birlikte ilçemizi yönetmeye talibiz. Ben değil, biz şiarıyla hareket edip, kentimizi hep birlikte yöneteceğiz. Haydi, Kozluk hep birlikte yeniden ve sil baştan hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kazanan halkımız olmalı, kazanan Kozluk olmalı” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.