DEVA SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Demokrasi ve Atılım Partisi Batman’da 2024 yerel seçim çalışmalarına DEVA Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen’in katılımıyla düzenlen toplantı ile start verdi.

DEVA SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya, DEVA Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Batman Belediye Başkan Adayı Erdi Işık, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, Kozluk İlçe Başkanı Şirin Baz, Gercüş İlçe Başkanı Emin İlik, İl genel meclis üyeleri ile ilçe belediye başkan adayları ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıdan sonra Milletvekili Ekmen, İl Başkanı Şehmus Yılmaz, belediye başkan adayları ve meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yaparak esnafın talep ve ihraçlarını dinledi.

Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan Ekmen “Bizim kadrolarımızda ranta yer yok, adamcılığa yer yok, rüşvete yer yok ve çalma yok. Batman benim için ayrı bir yere sahip. Batman benim memleketim ve benim gurur kaynağım. Hemşerilerim en iyi hizmeti hak ediyor. Gerek kadrolarımız gerekse adaylarımızla birlikte çalışmaktan asla geri durmayacağız” dedi.

İl Başkanı Yılmaz ise DEVA adaylarının Batman için elini taşın altına koymaktan geri durmayacak adaylar olduğunu vurgulayarak “Allah’ın izniyle seçim çalışmamıza Bismillah diyerek başladık. Güçlü adaylarımız ve vasıflı kadrolarımızla birlikte hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için sahadayız. Her platformda reçetenin DEVA olduğunu dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Bizler yarınlar için çalışanlarız, bizler çocuğuna güzel bir yaşam sunmak için emekçi babanın alın teriyiz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.