“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”

Batman Valiliği tarafından düzenlenen İşaret Dili Eğitimi kapsamında, Batman Sivil Toplum Merkezi’nde eğitim alan kamu personelleri ile işitme engelli vatandaşlar, milli takımımıza destek vermek amacıyla anlamlı bir farkındalık videosu hazırladı.

“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”
Yayınlama: 14.06.2026
A+
A-

Hazırlanan videoda katılımcılar, işaret diliyle “Destek vermek için ses gerekmez… Milli Takıma Dünya Kupası yolunda başarılar.” mesajını vererek, milli takım sevgisinin engel tanımadığını ve ortak değerlerin herkesi bir araya getirdiğini vurguladı.

İşaret dili aracılığıyla verilen destek mesajı, yalnızca milli takımımıza duyulan sevgi ve güveni değil, aynı zamanda toplumsal farkındalığın artırılması ve engelsiz iletişimin önemine dikkat çekmeyi de amaçladı.

Batman Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmaya kamu personellerinin yanı sıra işitme engelli vatandaşlar da katılarak projeye anlamlı katkı sundu. Ortaya çıkan görüntüler, sporun, milli birlik ve beraberliğin herkes için ortak bir değer olduğunu bir kez daha gösterdi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği bulunan işaret dili eğitmeni Mavi Tekin’e teşekkür eden katılımcılar, eğitim süreci boyunca sağladığı katkı ve özverili çalışmalarının bu farkındalık projesinin ortaya çıkmasında önemli rol oynadığını ifade etti.

Katılımcılar, milli takımımızın Dünya Kupası yolculuğunda başarılar dileyerek, destek vermek için sesin değil; yüreğin, inancın ve birlik duygusunun yeterli olduğunu belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.