CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: DEPREM BÖLGESİNDE YIL SONUNA KADAR 200 BİN EVİ TESLİM EDECEĞİZ

Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilecek konutlarla ilgili bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz. Amacımız takip eden dönemde de her ay 15-20 bin konut ve köy evini de hak sahipleri ile buluşturmaktır. Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: DEPREM BÖLGESİNDE YIL SONUNA KADAR 200 BİN EVİ TESLİM EDECEĞİZ
Yayınlama: 03.02.2024
A+
A-

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada, “2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz. Amacımız takip eden dönemde de her ay 15-20 bin konut ve köy evini de hak sahipleri ile buluşturmaktır. Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız.” dedi.

ERDOĞAN HATAY’DA DEPREM KONUTLARI ANAHTAR TESLİMİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Kura çekimine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde yapılacak konutlarla ilgili bilgi verdi.

“YIL SONUNA KADAR 200 BİN EVİ TESLİM ETMİŞ OLACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz. Amacımız takip eden dönemde de her ay 15-20 bin konut ve köy evini de hak sahipleri ile buluşturmaktır. Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

“DEPREMLERDE KAYBETTİĞİMİZ CANLARIN ACISI İLK GÜNKÜ GİBİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: “Hak sahiplerini belirlemeye başlıyoruz. Sürekli olarak isimler devam edecek, biz de zaman kaybetmeden konuşmaya başlayalım. Hayırlı olsun. Yaklaşık bir yıl önce Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybettiğimiz canların acısı ilk günkü gibi. Deprem 11 ilimiz 124 ilçemiz, 7 bine yakın köy ve mahallemizde yıkıma yol açarken 14 milyon vatandaşımız doğrudan etkilendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.