ÇİLEK ÜRETİCİLERİNE ZİYARET

Sason Kaymakamı Murat Mete, çilek üreticilerimizden erdem ailesini ziyaret etti.

ÇİLEK ÜRETİCİLERİNE ZİYARET
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

Sason’un meşhur ve lezzetiyle dillere destan Sason Çileğinin serüvenini yerinde görmek ve üreticilerinin sorunlarını dinlemek amacıyla Kaymakam Murat Mete ve eşi Pınar Mete, çilek bahçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretin ilk aşamasında, Kaymakam Murat Mete ve eşi Pınar Mete, üreticilerin Sason çileğinin yetiştirilme süreci hakkında detaylı bilgiler aldı. Sason’un bereketli topraklarında yetişen ve özenle bakılan bu çileklerin nasıl büyük bir emekle sofralarımıza geldiğini bizzat üreticilerimizden dinlediler. Çileklerin dikiminden hasadına kadar geçen süreçteki tüm aşamaları, üreticilerin titizlikle nasıl takip ettiğini yerinde gözlemlediler.

Üreticiler, çilek yetiştiriciliği esnasında karşılaştıkları zorlukları, hava şartlarından kaynaklanan problemleri, pazarlama sıkıntıları, üretimdeki miktarın verimin ve kalitenin arttırılması ile ilgili fikir alışverişi yapan, Kaymakam Mete ve eşi Pınar Mete, bu anlamlı ziyaretin sonunda çilek bahçesinde dalından çilek toplayarak üreticilere kolaylıklar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.