CEYLAN’DAN DERNEKLERE ZİYARET

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, toplumun her kesimi ile buluşmaya devam ederek çeşitli ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

CEYLAN’DAN DERNEKLERE ZİYARET
Yayınlama: 08.02.2024
A+
A-

Kurum ve kuruluşları ziyaret eden AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Kızılay Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Akif Aydın ile beraber Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu ve yönetimi ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kızılay’ın ismini görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Adayı Ceylan, Kızılay’ın yürüttüğü yardım faaliyetleri ve farkındalık çalışmalarından ötürü Okçu ve yönetimine teşekkür etti.

Kızılay ziyaretinin ardından Başkan Adayı Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Batman Şubesi Başkanı Yahya Görmüş ve gazilerle buluştu. Ziyaret turuna Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’yle devam eden Ceylan, dernek Başkanı Hasan Demir’e projelerini ve çalışmalarını anlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.