CEYLAN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ İNŞA ETMEYE TALİBİZ”

AK Parti’nin Batman Belediyesi Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan için karşılama töreni gerçekleştirildi.

CEYLAN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ İNŞA ETMEYE TALİBİZ”
Yayınlama: 21.01.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Ticaret Odasında düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda Batman Belediye Başkan adaylığı açıklanan Adil Sebati Ceylan için karşılama töreni düzenlendi.

Batman Havalimanı kavşağında partililer tarafından karşılanan Başkan Adayı Ceylan, konvoy eşliğinde İl başkanlığına geldi.

Başkan Adayı Ceylan, burada toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Biz buradan şehrin bütün paydaşları ile Batman’ın geleceğini inşa etmeye talibiz.

Bugüne kadar ayrım yapmadan herkese hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Adayı Ceylan “Bu görevi bana layık görüp ekip olarak Batman’ın yeni vizyonuna katkı sağlayacağımıza inanan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Çocukluk yıllarımızda küçük bir kaza olduğu zamanı hatırlıyorum, Atatürk parkı şehrin son noktasıydı, bugünkü Belediye binasının yeri tır garajıydı. O küçük ilçe büyüdü ve bir il oldu güzel Batmanımız büyük şehir olma yolunda ilerliyor. Acısı ile tatlısı ile iç içe geçirdiğimiz yıllarımız var. Taziyelerimizde düğünlerimizde hep içiciydik. Rahmetli Babam bu güzel insanları çok seviyor ve değer veriyordu. Bu memleket güzel ve değerli insanların memleketidir. Bu güzel insanlara hizmet etmek beraber çalışmak bizim için bir kıvanç kaynağı oldu ve olmaya devam ediyor.

Batman’ın genç ve dinamik bir nüfusu var. Bizim geleceğimiz olan gençliğimize istihdam, yaşanabilir bir çevre, kültürel olarak gelişmiş bir kent imar etmemiz lazım. Biz buradan şehrin bütün paydaşları ile Batman’ın geleceğini inşa etmeye talibiz. Bize düşen bu yolda, samimi ve çok çalışarak doğru istikamette yol almaktır. Çaba bizim, Takdir Allah’ındır.

Geleceğin Batmanını, Batman’ın geleceğini inşa etmek için halkımızdan yetki talep ediyoruz. Batman’ın geleceği için beraber çalışacak herkesi davet ediyor ve  Bismillah diyoruz ve çalışmaya başlıyoruz” dedi.

Hepimiz bu memlekete bir şeyler katmak için bu memleketi güzelleştirmek için mücadele ediyoruz diyen AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Bu mücadelemizin sonunda inanıyorum ki çok çok daha güzel eserler, çok çok daha güzel yerlere varacak. Batman, Türkiye’nin 100. Yılında Batman’ın özel bir yeri var, hep iddia ediyoruz diyoruz ki Batman bölgenin yıldızı olacak. Batman Türkiye’nin parlayan şehri olacak, bunu da nasıl yapacağız işte bizim yeni belediyecilik anlayışında bat bana değer katacak.

Bizlere hizmet edecek sizlere hizmetkar olacak, genç, başarılı, kendine inanan dünyayla barışık bir genç kardeşimiz onunla beraber sizlerin desteğiyle inanıyorum ki Batman’da AK Parti artık belediyeyi de alacaktır.  Batman belediye talipliyiz, Allah’ın izniyle olacak. Arkadaşlar sorduk Batmanlılara dedi ki, ya siz ne istiyorsunuz? Nasıl bir Belediye Başkanı istiyorsunuz? Dediler ki. Akıllı olsun okuyan bir arkadaşımız olsun.

Evet kardeşimiz de bu özellik var. Nasıl bir Belediye Başkanı istiyorsunuz? Dedik dediler ki, dürüst olsun nasıl bir Belediye Başkanı arıyorsunuz? Dedik dediler ki. Birinci olsun peki dedik en son nasıl bir Belediye Başkanı istiyorsunuz? Dedik dediler. Dürüst olsun adil olsun. O zaman biz de Adil kardeşimizi çağırdık. Batman’a hizmet için talip olduk. Bu makamlara bizim geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklar” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.