ÇETİN “DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM”

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, çalışmaya ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

ÇETİN “DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM”
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-

Çeşitli temaslar kapsamında Ankara’ya geçen Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, seçimlerin bitmesiyle çalışmalarına ara vermediklerini bilakis daha yoğun bir tempoyla uğraştıklarını, didindiklerini ifade etti. Seçimlerden oylarını arttırarak çıkan bir parti olarak, işlerinin daha yeni başladığını ve gösterilen teveccüh için eskisinden de gayretli olarak mukabele etmeleri gerektiğinin defaatle altını çizdi.

Batman’da İl Genel Meclis Üyeliği seçimlerinden alınlarının akıyla çıkmanın gururunu yaşayan İl Başkanı Çetin “Bize güven olarak sandıktan çıkan her oy, bizim için birer şeref nişanesidir.  Son değil aslında çok kutlu bir başlangıçtır. Rehavete kapılmadan ve artan sorumluluğumuzu da bir an unutmadan daha bir canla başla, ekip olarak, üretmeye devam etmeliyiz. Ediyoruz da. Durmadan çalışmaya devam ettiğimizden de kimsenin kuşkusu olmasın. Bize inananların karşısına çok daha güzel projelerle de alnımızın akıyla çıkacağız, inşallah” diyerek, ilerleyen günler için pozitif sinyaller verdi.

Ayrıca, geçtiğimiz hafta Genel Merkez’deki yeni görevlendirmelerin ardından parti büyüklerini bizzat ziyaret ederek, başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.