ÇELİK “MAHALLEMİZ YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU”

Batman Belediyesi tarafından Gap Mahallesi’nde gerçekleştirilen ‘Mahalle Buluşmaları’nın ardından mahalle sakinlerinin talepleri tek tek yerine getiriliyor.

ÇELİK “MAHALLEMİZ YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU”
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

Gap Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelik “Mahallemiz için talep ettiğimiz sorunlarımızın büyük bölümü tamamlanarak çözüme kavuşturuldu” dedi.

“SOKAKLARIMIZ ŞIK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU”

Cadde, bulvar ve sokak aydınlatma çalışmalarının yanı sıra; altyapı, üstyapı, ulaşım ve parkgibi konuların çözüme kavuşturulduğunu belirten Gap Mahalle Muhtarı Çelik: “Kaldırım yapımı, kilitli parke taşı döşemesi, asfalt serimi, park aydınlatma, cadde, bulvar ve sokak aydınlatmalarıyla mahallemiz daha aydınlık ve şık bir görünüme kavuştu. Bu da mahalle sakinlerimizi oldukça memnun etti” şeklinde konuştu.

“DÖNEL KAVŞAKLARLA KAZALAR AZALDI”

Yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla Doktorlar Sitesi ile Atatürk Parkı yan tarafına istediğimiz dönel kavşak talebi için Batman Belediyesi hemen harekete geçti diyen Muhtar Çelik “19 Temmuz 2023 tarihinde 6’ncısı mahallemizde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmalarında mahalle sakinlerimiz taleplerini birebir Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a iletme fırsatı buldu. Trafikte seyir halinde olan araçların hızının azaltılması için hız kesici kasis ve dönel kavşakların yapılması trafiğin rahatladığı gibi kazaların da büyük ölçüde önene geçmiş oldu. Deforme olan kaldırım ve yolların onarılması yönündeki taleplerimiz hiç vakit kaybedilmeden tamamlanmış durumda. Daha önce karanlık olan sokaklarımız, yapılan ışıklı aydınlatma direkleri sayesinde adeta ışıl ışıl parlıyor” ifadelerine yer verdi.

“HİZMET VE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Mahallelerine yapılan; altyapı, üstyapı, ulaşım, sağlık, sosyal yardım ve sokak sağlıklaştırma projelerinin hız kesmeden devam edeceğine dikkat çeken Muhtar Çelik “Batman Belediyesi’ne, mahalle sakinlerimiz adına yapmış olduğumuz hiçbir talebimiz bugüne kadar geri çevrilmedi. Diğer kurumlarla da yaptığımız ikili ilişkilerimizden dolayı mahallerimizin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturduk. Yapılan çalışmalar mahallemize değer kattı” diye kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.