CANALP ÇİFTİ, AÇILIŞ YAPIP, KOZLUKLULARI DİNLEDİ

Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret eden Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Kaymakamlık tarafından Alıçlı Köyü’nde 20 dönüm arazi üzerine kurulan mesire alanı ile Şehit Ali Şengül anısına yapılan mescidin açılışını gerçekleştirdi.

CANALP ÇİFTİ, AÇILIŞ YAPIP, KOZLUKLULARI DİNLEDİ
Yayınlama: 30.12.2023
A+
A-

Açılışın ardından Vali Canalp ve eşi Bayan Canalp, Kaymakam Ekrem Güngör, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren, ilçe protokolü, kamu görevlileri, öğrenciler, Asker ve güvenlik korucularının katılımıyla alanda fidan dikimi gerçekleştirildi.

Çocuk oyun grubu, oturma grupları ve barbekülerin yer aldığı mesire alanında incelemelerde bulunan Valimiz, özellikle yaz aylarında vatandaşlarımızın keyifle zaman geçireceği bir alan olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

HALK EĞİTİM MERKEZİNE GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Daha sonra İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından öğrencilerin daha sağlık ortamda ders çalışmalarını sağlamak ve sınavlara hazırlanan öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla düzenlenen kurs ve etüt merkezinin açılışını gerçekleştiren Vali Canalp, öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Eğitim konusunda gençlerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Canalp, öğrencilerin taleplerinin karşılanması için yetkililere talimat verdi.

İLÇE ESNAFINA ZİYARET

Açılışın ardından Kaymakam Ekrem Güngör ve Belediye Başkanı Ayhan Eren ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Vali Canalp;  ilçe sakinleri ve esnafıyla bir süre sohbet ederek, sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

KOZLUKLU KADINLAR ÜRETİYOR

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan; kaya tuzu işleme, müzik, el sanatları, kuaförlük, gastronomi ve dikiş-nakış atölyelerini ziyaret eden Vali Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ürettikleri el emeği göz nuru eser ve hizmetlerinden dolayı idareci, usta öğretici ve kursiyerleri tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.
EL SANATLARI VE YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MAĞAZASI HİZMET AÇILDI

Vali Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Kaymakam Ekrem Güngör ve Belediye Başkanı Ayhan Eren ile birlikte Kozluk Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılan El Sanatları ve Yöresel Ürünler Satış Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Halk Eğitim Merkezi öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerince üretilen eserler ile Kozluk yöresinde yetişen sebze ve meyvelerden elde edilen organik ürünlerin satıldığı mağazayı ziyaret eden Vali Canalp, mağazayı açan usta öğreticileri ve kadın kooperatifi üyelerini tebrik ederek, mağazanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.