BEŞİRİ’DE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Beşiri’de İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Kaymakamı Muhammed Yılmaz’ın başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

BEŞİRİ’DE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI
Yayınlama: 23.02.2024
A+
A-

Düzenlenen toplantıda; 2024 Yılı İçin Planlanan Çalışmalar, Kamu Hizmetlerinin Sunumu, Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Memur Vatandaş İlişkisi, Tasarruf Tedbirleri, Kurumsal Güvenlik Tedbirleri, Çevre Düzenlemesi, Kamu Binaları Bakım ve Onarımı, Kurumların Sorunları ve Talepleri görüşüldü. Kurumların 2023 yılı çalışmaları ile 2024 yılı hedeflerine ilişkin Kurum Amirlerince sunum yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Beşiri Kaymakamı Yılmaz “Devletimizin tüm kurumlarımız aracılığıyla ilçemiz nezdinde milletimize sunduğu hizmetlerdeki kalite devamlılığı ve vatandaşlarımızın memnuniyetlerinin devam ettirilmesi hususunda gerekli çalışmalarımızı ve planlamamızı yaptık. Tüm kamu kurum amirlerimize ve personellerimize göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.