‘BENDE VARIM’ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Öğrenciler gönüllerince eğlendiler, tezahüratlarıyla sahayı inlettiler.

‘BENDE VARIM’ PROJESİ DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 28.01.2024
A+
A-

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın talimatıyla Batman Valiliği koordinasyonu, Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü eşgüdümünde yürütülen ‘Bende Varım Projesi’ ile çocuklar sosyalleşiyor, özgüven kazanmaları sağlanıyor.

Batman Merkez ve ilçelere bağlı köylerde yaşayan öğrencilerin kişisel gelişimlerine olumlu katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje ile çocuklara kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginliklerini tanıtma imkanı sağlanıyor.

Ailelerinden alınan izinle, Batman Merkez Bayraklı ve Demirlipınar köylerinde okuyan 180 öğrenci,

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce Batman Belediyesi araçlarıyla köylerinden alınarak Batman gezdirildi. Hafta sonunu eğlenceli bir şekilde geçirmeleri sağlanan öğrencilere keyifli bir gün yaşatıldı, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Ardından;  Batman Şehir Stadında 3. Lig 2. Grupta mücadele eden TPAO Batman Petrolspor ile Ergene Velimeşe Spor Kulübü karşılaşmasını izleyen öğrenciler taraftar heyecanını doyasıya yaşadı. Öğrenciler tezahüratlarıyla stadı inletti.

Okul idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği ‘Bende Varım Projesi’ kapsamında öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğrenci ve öğretmenler, kendilerine bu imkanı sağlayan Vali Canalp’a teşekkürlerini iletti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.