BAŞKAN GÜR “HEDEFİMİZ 11 BELEDİYENİN HEPSİNİ ALMAK”

AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür başkanlığında aday adayları ve mevcut belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştirildi.

BAŞKAN GÜR “HEDEFİMİZ 11 BELEDİYENİN HEPSİNİ ALMAK”
Yayınlama: 26.12.2023
A+
A-

Parti binasında gerçekleşen toplantıda birlik ve beraberlik mesajı veren İl Başkanı Gür, Türkiye Yüzyılı perspektifinde Batman Yüzyılı’nı gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Batman Yüzyılı’nı da gerçekleştirmenin yolu da yerel seçimleri zaferle sonuçlandırmak olacaktır diyen İl Başkanı Gür “Önümüzde 2028’e kadar iktidardayız ve Cumhur ittifakı 2028’e kadar iktidarda. Dolayısıyla biz iktidardayken yerelde de iktidarımızı pekiştirip merkezi hükümetle yerel idarenin birlikteliğinden çok güzel hizmetlerin gerçekleşeceğine inanıyorum. Bu bizim için bir fırsat. Bütün ilçe, belde ve memleketimiz için bir fırsat ve biz bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Milletvekilimiz Sayın Ferhan Nasıroğlu’nun da çizdiği bir vizyon var. Bu vizyon Batman’ı organize sanayi bölgeleriyle donatmak, dışarıdan işçi getirecek bir pozisyona getirmektir. Bizler bunun için çaba gösteriyoruz.  Tabi biz bunu gerçekleştirirken de yerel yönetimlerin bizde olması gerekiyor” dedi.

2019’da İl genel meclis üyeliklerin de dengeyi sağladıklarını ve 5 tane belediye kazandıklarını anımsatan Gür konuşmasına şöyle devam etti “Sonrasında bize geçen belediyelerle beraber 8 belediyemiz oldu. İl genel meclis üyeliklerin de 11 tane meclis üyemiz var.  Hedefimiz 11 belediyenin hepsini almaktır. İlçe merkezinin tamamını ve İl merkezini de ak belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışma ve gayretlerimiz olacaktır.

AK Parti’nin kimsenin tekelinde olmayan bir parti olduğuna işaret eden Gür, Bu partiyi milletin kendisi kurdu. Bu kapı milletin kapısıdır. Millete hizmet etmek için samimi ve gayretli bir şekilde çalışmak isteyen herkese bu kapı açık. Bu kapı ümitsizlik kapısı değil. Bu kapı memlekete hizmet etmek isteyen herkese açık bir kapıdır. Belediye başkan aday adaylığına başvuran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.  Bu hizmet yarışında ben de varım demek her babayiğidin harcı da değil” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.