BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN ESNAF İÇİN BANKA ANLAŞMASI

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile DenizBank arasında protokol imzalandı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN ESNAF İÇİN BANKA ANLAŞMASI
Yayınlama: 12.05.2024
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni bir anlaşmaya imza attı. Başkan Çiftçi, DenizBank ile protokol imzalayarak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyelerin Pos kesintilerinden indirimli hizmet almasını sağlayacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimizin daha rahat, bol kazançlı ve stresten uzak bir şekilde ticaretlerini yapmaları için aralıksız çalışmalar yapıyoruz ve anlaşmalar imzalıyoruz. Esnafımızın çıkarları için anlaşmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Daha önce birçok kurumla anlaşmalar imzaladık. Şimdi de DenizBank ile esnafımızın yüzünü güldürecek ve rahatlatacak bir anlaşmaya imza attık.

Görüştüğümüz esnaflarımızdan Pos kesintilerinin çok yükseldiği yönünde ciddi şikayetler vardı. Bu şikayetleri bankalara iletiyorduk. Belediye binası karşısında hizmet veren DenizBank şubesi odamız üyelerine özel bir çalışma yaptılar. Yaptığımız anlaşmayla beraber üyelerimiz 6 ay boyunca POS cihazından ertesi gün hesaba geçen kesinti farkı aylık limit 100 bin TL’yi geçmeyecek şekilde oran  1,98 olacaktır. Bunun dışında POS cihazı 25 gün bloke süresinde ciro limitsiz olacaktır.

Üyelerimiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan alacağı güncel tarihli faaliyet belgesi ile Belediye binası karşısında hizmet veren Denizbank’a gidip başvurularını yapabilirler. Detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz 05550747370 numaralı ALO ESNAF hattımızı arayabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun. Esnafımız ve İlimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.