BAŞKAN ÇETİN, SASONLULARI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin ve ekibi, Batman’ın en büyük ilçelerinden biri olan Sason’da gerçekleştirilen ziyaret kapsamının ikinci ve üçüncü ayaklarında vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN ÇETİN, SASONLULARI DİNLEDİ
Yayınlama: 18.01.2024
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin ve beraberindeki parti heyeti, Sason’da da esnaftan halka kadar her kesime giderek, kimseyi göz ardı etmeme noktasındaki çabalarını bir kez daha yineledi

Hiçbir mesafe uzak değil bize, birbirimize mesajını insanlara pratikte de bizzat gösterme gayretinde olan İl Başkanı Çetin “Makamın omuzlarda her yere nasıl taşınması gerektiğine herkes bizzat şahit olsun. Bu daha başlangıç, Batman için hemşehrilerimiz için durmayacağız” dedi.

“KELİMELERİ SADECE SÜSLÜ SİYASİ JARGONLAR OLARAK BIRAKMAYACAĞIZ”

Batman ve çevresinde ilçe, nahiye, kasaba vs. gidilmedik tek bir ücra, insan dahi bırakmama gibi öncelikli ulvi hedefler amaçladıklarından bahseden İl Başkanı Çetin, sözlerinin devamında “Biz, ağzımızdan çıkan sözcüklerin ağırlığının farkındayız. Her şeyden önemlisi de bunlara önce Allah’ın şahitlik ettiğini de asla unutmuyoruz. Hiçbirimiz unutmamalıyız da. Bu yüzden, kelimeleri sadece süslü siyasi jargonlar olarak havada asılı bırakmayacağız. Tıpkı bugüne kadar bırakmadığımız gibi… Koltuklardan ziyade de öncelikli hedefimiz gönüllerdeki makamımızı yüceltmek ve arkamızdan hoş bir seda bırakıp, o sedayı her yere kalıcı bir şekilde yaymaktır” ifadelerini kullandı.

Son olarak “Biz hiçbir şey söylemesek bile bize olan bakışlar, kucaklayışlar vs. hepsi çok şükür ki zaten birer ispattır, çabalarımızın ve kardeşliğimizin mukabelesidir” dedi.

Milliyetçi hareket Partisi’nin İl Başkanı ve Teşkilatı olarak alışılmışın dışında gösterilen gayretlerin Sason’da da ziyadesiyle karşılık bulması, partinin yerel seçimlerde de iddialı olacağının emareleri olarak değerlendirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.