BAŞHEKİME BAŞARI BELGESİ

Sason Kaymakamı Murat Mete, Başhekim Dr. Ömer Karagözoğlu’nun başarılı çalışmalarından ötürü başarı belgesi ile ödüllendirdi.

BAŞHEKİME BAŞARI BELGESİ
Yayınlama: 29.12.2023
A+
A-

Sason Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Karagözoğlu’na Sason’da göreve başladığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza attığından dolayı Başarı Belgesi düzenlendi.

Başta Vali Canalp ve Milletvekillerinin destekleri ile Sason Kaymakamlığının, İl Sağlık Müdürlüğünün ve gayretli çalışmalar yürüten Başhekimlerinin çabaları neticesinde Sason Devlet Hastanesinde bulunmayan Genel Cerrahi doktoru, Kadın Doğum doktoru, acil tıp uzmanlarının ilçede göreve başlaması, diğer birimlerde de Doktor sayısının arttırılması, tıbbi cihazların geliştirilmesi ve arttırılması, diyaliz cihazlarının geliştirilmesi ve daha çok hastaya hizmet vermesi, Ameliyathane ve Yenidoğan yoğun bakım ünitesinin açılması, Diş hekimi Sayısının arttırılması ve son olarak Gebe otelinin açılması gibi birçok yeniliğin Sason Devlet Hastanesi’ne kazandırarak toplamda 10 birim ve 25 Doktor ile vatandaşlarla yüksek kalitede sağlık kamu hizmeti sağlandığı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.