Uluslararası Yokozuna Robot Yarışmasında başarılı olan öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’i ziyaret etti.
Yunanistan’ın Selanik şehrinde 5-6 Temmuz tarihleri arasında 8 ülkeden 261 takımın katıldığı yarışmada ilimizden katılan Zamane Delular Techforce Takımı ilimizi ve ülkemizi başarı ile temsil etti. Uluslararası Yokozuna Robot Yarışmasında Mini Sumo’da 3. ve 5. olan öğrenciler Mikro Sumo’da da 1. ve 4. olma başarısının yanı sıra yarışmada ayrıca fair play ödülüne layık görüldüler.
İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüsamettin Akın ile Danışman Öğretmen İhsan Fidan refakatinde ziyarete gelen başarılı öğrenciler Yaser Arafat Aslan, Sefa Polat ve Burak Aslan ile bir süre sohbet etti katıldıkları robot yarışması hakkında bilgi aldı.
Yokozuna Robot Yarışmasında ilimizi ve ülkemizi başarı ile temsil edip derece yapan öğrencileri kutlayan İl Müdürü Yaşar Ciğer öğrencilere danışmanlık yapan öğretmenlerine ve çalışma imkanı sağlayan okul yöneticilerine teşekkür etti.