BAKAN GÖKTAŞ “TÜM KESİMLERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlk olarak Batman Valiliği’ni ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’tan kentin durumu hakkında bilgi aldı. Necat Nasıroğlu külliyesindeki Hatice Nasıroğlu konferans salonunda ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ toplantısına katılan Bakan Göktaş, il ve ilçe kadın kooperatiflerinin stantlarını gezdi.

BAKAN GÖKTAŞ “TÜM KESİMLERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yayınlama: 03.01.2024
A+
A-

‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ programında halk ile bir araya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hatice Nasıroğlu Konferans Salonunda STK temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Konuşmasının başında 2024 yılının tüm dünyada barışın, huzurun, sevginin ve iyiliğin egemen olduğu bir yıl olmasını dileyen Bakan Göktaş, ailenin ve birlikte üretimin önemine değindi.

Bakan Göktaş “Büyük ailemizin fertleri olarak birlik olmanın, kenetlenmenin gücüyle ülkemizi daha huzurlu ve daha müreffeh günlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Her bir vatandaşımızı güçlendirmeyi hedefleyen etkin ve kapsayıcı uygulamalarımızla, tüm kesimlerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

HABİP BAŞKAN PARKI AÇILIŞI YAPILDI

Karşıyaka mahallesinde yapımı tamamlanan ‘Habip Başkan Parkı’ açılışına katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Down sendromlu Habip Hasar, Batman’ın en sevilen simalarından biriydi. Güler yüzü ve sempatikliğiyle yediden yetmişe herkesin gönlüne taht kurmuştu. Adının verildiği Habip Başkan Parkının açılışı hem Batmanlılar hem de bizim için çok anlamlı ve özel bir program oldu.

Habip Hasar’ın ismi, onu bağrına basan Batman’da bu park ile daima yaşayacak. Emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.