ASIRLIK ÇINARDAN KAYMAKAM GÜNGÖR’E ZİYARET

Kozluk’a bağlı Geçitaltı Köyünde ikamet eden ve bölgemizin en uzun ömürlü insanı olan Mehmet Reşit Ak, Kaymakam Ekrem Güngör’e iade-i ziyarette bulundu.

ASIRLIK ÇINARDAN KAYMAKAM GÜNGÖR’E ZİYARET
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör koordinesinde başlatılan ‘Kozluk’un Çınarları Projesi’ kapsamında Kaymakam Güngör; bölgemizin en uzun ömürlü insanı olan ve Geçitaltı köyünde ikamet eden 100’ü aşkın yaşıyla yıllara meydan okuyan Hacı Mehmet Reşit Ak’ı ziyaret ederek, anılarını ve tecrübelerini dinleyerek doğum gününü kutlamıştı.

İlk defa doğum günü kutlanan, Nükteli konuşması yüzlerde tebessüm oluşturan, yüzlerce torunu olan  ve yakın tarihimizde yaşanan olayları berrak hafızasıyla hatırlayan, anıları ve tecrübesiyle insanları kendine hayran bırakan Hacı Mehmet Reşit Ak, Kaymakam Güngör’e makamında iadeyi ziyarette bulunarak, doğum günü vesilesiyle kendisine ziyarette bulunan Kaymakam Güngör’e teşekkür dileklerini iletti.

Doğum günü ziyareti dolayısıyla memnuniyetini ve sevincini dile getiren Reşit Ak, 133. Yaş günü dolayısıyla doğum gününü kutlayıp hediyeler veren Kaymakam Güngör’e makamında teşekkürlerini iletti, Kaymakam Güngör ise iadeyi ziyaretleri ve tecrübe ve anılarını kendileriyle paylaşmasından dolayı Reşit Amcaya  teşekkür ederek kendisine daha nice sağlıklı ve uzun ömür dileklerini iletti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.