ALIÇLI YAZ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Batman Valiliğinin destekleri Kozluk Kaymakamlığı koordinesinde Kozluk Şehr-i Zor Doğa, Kültür ve Turizm Festivali kapsamında ‘Alıçlı Köyü Yaz Şenliği’ düzenlendi.

ALIÇLI YAZ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-

Kozluk Kaymakamlığının ile Kozluk Belediyemizce düzenlenen ‘Alıçlı Köyü Yaz Şenliği’ kapsamında; halk oyunları gösterisi, müzik dinletisi, uçurtma şenliği, geleneksel çocuk oyunları ve yarışmaları, Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ‘Merkezim Her Yerde’ etkinlikleri, resim sergisi,  hediyelik ürün satışı, usta öğreticileri hazırladığı el sanatları ürünleri, kamp etkinliği, akıl ve zeka oyunları, yüz boyama ve palyaço gösterisi, çuval ve halat çekme yarışları, okçuluk ve matrak gösterileri ile katılımcılara güzel bir gün yaşatıldı.

Yaz şenliğinde katılımcılarla birlikte eğlenen Kaymakam Güngör, festival kapsamında düzenlenen etkinlikleri inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

İlçemiz Alıçlı Mesire Alanında gerçekleştirilen Kozluk Şehr-i Zor Doğa, Kültür ve Turizm Festivali Alıçlı Yaz Şenliği’ ne Kaymakam Ekrem Güngör ile eşi Seda Güngör, Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık ile eşi Yeter Işık, kurum amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.