AKADEMİSYEN-ÖĞRENCİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Üniversite ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü’ kapsamında 14 buluşma gerçekleştirildi.

AKADEMİSYEN-ÖĞRENCİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 19.12.2023
Düzenleme: 24.12.2023 01:28
A+
A-

Gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Dr. Öğr. Üyesi Ramazan İnci “Ekran-Çocuk Olgusu: Dijital Dünyanın Zararları” konulu sunumuyla Gültepe İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. 11 Aralık 2023 tarihinde Gültepe Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Ezgi “Ağız Diş Sağlığının Toplum Sağlığı ile İlişkisi” adlı sunumu gerçekleştirdi.

12 Aralık 2023 tarihinde Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Arslan “Çocuklarda Dijital Ayak İzi Farkındalığı” konulu bir eğitim verdi. 14 Aralık 2023 tarihinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Reşit Uğran “Kişisel Gelişimde Kitap Okuma ve Hobi Edinmenin Rolü” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

14 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise “Etkili İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri” konulu sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Bozyiğit, TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine misafir oldu. 14 Aralık 2023 tarihinde Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine misafir olan Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yıldırmaz “Medya Okuryazarlığı” konulu bir sunum gerçekleştirdi. 14 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul Belde Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Savaş Koç “Endüstriyel Robotların Kullanımı ve Gelişmeler” konulu bir eğitim verdi. 15 Aralık 2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Tuba Yalçın tarafından 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine “Her Şey Görünmeyeni Merak Etmekle Başlar” konulu bir sunum gerçekleştirildi. 15 Aralık 2023 tarihinde Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Şahide Akbulut “Ergen Sağlığı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

15 Aralık 2023 tarihinde Prof. Dr. Filiz Akbaş “Bitkilerin Dünyası” başlığını taşıyan sunumuyla Karşıyaka Kız Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine misafir oldu. 15 Aralık 2023 tarihinde İstiklal Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Doç. Dr. Süleyman Başaran “İngilizce: Neden? Nasıl?” adlı sunumu gerçekleştirdi. 15 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Sason İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Doç. Dr. Abdullah Muratoğlu “Kur’an-ı Kerim ve Evrendeki Bilimsel Yasalar” konulu bir eğitim verdi. Haftanın son buluşmasında 15 Aralık 2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Altunkaynak “Kariyer Planlama” konulu sunumu ile Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.